МИТКО ЈАНЧЕВ : КОМПЛЕТНО НОВО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ВИКЕНД НАСЕЛБАТА ГОЛЕШ НА ТИКВЕШКОТО ЕЗЕРО

0
162

Aнгажираната оператива за интервенции на јавното улично осветлување работеше на поставување на комплетно ново улично осветлување во викенд населбата Голеш на Тиквешкото Езеро.

Со реализацијата на овој проект значително се подобрија условите за жителите кои имаат викендици во оваа населба.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.