МИТКО ЈАНЧЕВ : ЗАПОЧНАТО Е ТАМПОНИРАЊЕ НА КРАК ОД УЛ.БРАЌА ХАЏИ – ТЕФОВИ

0
215

Се започна со тампонирање на крак од ул.Браќа Хаџи-Тефови. Изведувач на работите е ЈП Комуналец а се тампонира површина од околу 50 метри квадратни.

Фејсбук статус на градоначалникот на град Кавадарци, Митко Јанчев.