МИТКО ЈАНЧЕВ ДО СОВЕТНИЦИТЕ : АКО ФАТИМЕ СИТЕ ВАШИ ГОВОРИ ДА ГИ ПРИНТАМЕ ВО СТЕНОГРАМИ ЌЕ ПОТРОШИМЕ ШЕСТ МЕТРИ КУБНИ ДРВА

0
99
  • Ако твојот говор од пет часа го ставевме на хартија, мислам дека ќе потрошевме најмалку шест метри кубни дрва кои ќе ги претвориме во хартија. И мислам дека ти си поборник на екологијата и не ти треба тоа да го бараш бидејќи имаш аудио снимка, можеш навечер да си ја слушаш и тоа по сто пати да ја преслушуваш.

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев до советниците во советот.