МИТКО ЈАНЧЕВ: ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА ПОПЛОЧУВАЊЕ НА КРАК И ПАРКИНГ ПРОСТОР ОД БУЛЕВАР МАКЕДОНИЈА

0
225

Денес се започна со поплочување на крак и паркинг простор од Булевар Македонија. Поплочувањето се врши со бехатон коцки, а изведувач на работите е фирмата Павер Трејд.

Овој комунален проект се реализира по барање на жителите од овој регион.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.