МИТКО ЈАНЧЕВ ГИ ИЗВАДИ ОД ПАМЕТ ВМРОНИТЕ: Јас ќе излезам и ќе гласам ПРОТИВ на референдумот!

0
1505

– Јас го послушав ставот на лидерот Мицковски и одлучив сам, ќе излезам и ќе гласам ПРОТИВ на референдумот. Ова е лично мој став, и не му кажувам на никого како да одлучи, секој сам нека си одлучи како ќе гласа.

Градоначалникот на Кавадарци, и потпретседател на ВМРО ДПМНЕ, Митко Јанчев