МИТКО ЈАНЧЕВ: ВО КАВАДАРЦИ СЕ ПОСТАВИ КОМПЛЕТНО НОВО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА НЕКОЛКУ КРАЦИ НА УЛ.ЦРНОГОРЕЧКА, УЛ.ВАСИЛ ГЛАВИНОВ, ЗАПАДЕН СПОЈ СО УЛ.ЦРНОГОРЕЧКА И УЛ. ВАСИЛ ГЛАВИНОВ

0
235

Aнгажираната оператива за интервенции на јавното улично осветлување работеше на поставување на комплетно ново улично осветлување на неколку краци на ул.Црноречка, ул.Васил Главинов, Западен булевар спој со ул.Црноречка и ул.Глигор Прличев.

Во наредните денови ќе се продолжи со поставување на нови улични светилки, низ повеќе локации во Општина Кавадарци.

Фејсбук статус на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.