МИТИНГ НА ВМРО ДПМНЕ ВО ЗРНОВЦИ: Според посетеноста, ВМРОВЦИТЕ на 12-ти април ги чека ЦУНАМИ

0
939

Фијаско на митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Зрновци, според посетеноста на 12-ти април ги чека големо ЦУНАМИ.