(ФОТО) Митинг или погреб?! ШТАМА И ТРАОРНА АТМОСВЕРА НА МИНИТИНГОТ НА ДПМНЕ ВО БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

0
734

tribinashtama licamiting