МИСТЕРИЈАТА Е ОТКРИЕНА: Миленко не бил цензуриран туку самиот ги исклучил фб профилите и порталот за да размисли што понатаму со животот…

0
894

Сите се изненадивме кога одеднаш преку ноќ го снема фашистичкото ѓубре Миленко од интернет. Неговите фб профили, групи и порталот Дудинка беа угасени.

Порталот Инфомакс избрза да испаничи дека ЦИА го замолчела поради некакво интервју со руска телевизија.

Ние лично мислевме дека е поради објавувањето на клевети, навреди и омраза кон разни луѓе и групи.

Но тој вечерва откри дека самиот се замолчел на 24 часа за да размисли што понатаму во животот. И мислел мислел и заклучил дека е најдобар новинари и па ќе продужел да јаде гомна како и до сега.

Супер.

Линк до колумната на Дудинка, ОВДЕ.