МИСОВСКИ: ЗА ПРВ ПАТ ВО НАШАТА ИСТОРИЈА, ОПОЗИЦИЈАТА ВО СОБРАНИЕ БЛОКИРА ИСПРАЌАЊЕ ВОЕНИ МИСИИ ВО СТРАНСТВО

0
366

– Тутунарите 4 месеци не добиваа субвенции кои им следуваат поради блокадите на ВМРО ДПМНЕ во собрание, за прв пат во нашата историја, опозицијата блокира испраќање воени мисии во странство, тоа е невидена неодговорност и безидејност, ние кога бевме во опозиција не сме никогаш посегнале по такво нешто, државата е на прво место за нас секогаш но очигледно не и за ВМРО ДПМНЕ!

Лидерот на НСДП, Горан Мисовски на ТВ 24.