МИРЧЕВСКИ : САМО КАНАЛ 5 НЕ ГО ПРИЗНАВА ИМЕТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, СИТЕ ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ ГО ПРИЗНАВААТ!

0
3910
  • Прашајте го тој што вика дека сум поддржал промена на име дали некогаш на Канал 5 видел Северна Македонија.

    А си видел на Телма, на Сител, на ТВ24 неќеме муабет да правиме.

Уредникот на Канал5 Иван Мирчевски во ,,Радио Лидер”.