Миркино утешение грешним

0
816

Мирка Велиновска открива зошто ЦИА, Америка, Англија, Франција, Германија, Италија, Холандија, ЕУ и ОБСЕ сакаат да ја уништат Македонија

Љубителите на големите светски заговори ќе бидат воодушевени од откритието на Мирка Велиновска зошто моќната ЦИА, Америка, Англија, Германија, Франција Италија и Холандија, ЕУ и ОБСЕ, сите здружени, сакаат да ја уништат Македонија, односно да го ликвидираат ВМРО-ДПМНЕ и да го сменат режимот, а тоа е едно па исто. Без ВМРО и без Груевски ја нема ни Македонија.

Целата колумна ОВДЕ