МИРКА ПОВТОРНО РИКА И ПЛАЧЕ КАКО КРАВЕТИНА : ЛУЃЕ, АМАНТЕ гласајтe за лоповите на Грујо на 15-ти октомври, МАСОВНО ЗАОКРУЖЕТЕ ГИ ВМРО-ДПМНЕ ИНАКУ ГО ЕБАВМЕ ЕЖОТ, ЌЕ НИ СЕКНАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ДАДЕНИ НА РАКА!!!

0
2608

Мирка плаче и кемка како краветина , на ,,Миленко Неделковски Шоу” масовно повикува на гласање на лоповите од ВМРО-ДПМНЕ, ќе секнат парите на рака…