МИРКА КЛАСНАТА : ФАТИВ ДА СЕ АНАЛИЗИРАМ СЕБЕСИ, ПОЧНАВ ДА СЕ МРАЗАМ КОГА ВИДОВ КАКВА СУМ

0
1086
  • Ќе се видиш објективно, ќе се соочиш со своите слабости, знаеш колку сум се мразела јас со сопствена психоанализа.

    Ги мразев сите мои недостатоци бидејќи се расчленив до задно делче да се видам каква сум.

Мирка класната луѓенца на подкаст на проруската куртон Родина.