МИРКА КЛАСНАТА СЕ ПРЕТЕРА СО ИСКРЕНОСТ : НА 18 ГОДИНИ ВО ПУБЕРТЕТ САКАВ ДА СЕ САМОУБИЈАМ, СЕ РАСПАЃАВ, НЕ СЕ ПОДНЕСУВАВ, НЕ МОЖЕВ ДА СФАТАМ ЗОШТО СУМ ВАКВА!

0
559
  • Во време на пубертет, до 18 години, пројдов низ една криза кога не можев да се поднесам себе.

    Се самоанализирав на атоми, се распаѓав за да сфатам зошто сум ја ваков човек, бев свесна на моите маани кои не можев да ги контролирам.

    И не се сакав себеси, дури и ми паѓаа мисли да се самоубијам.

Мирка Велиновска во ,,Инфомакс”.