МИРКА КЛАСНАТА СЕ ПРЕТЕРА СО ЖУТА РАЧИЈА : ПУТИН ТРЕБА ДА ГО БЕСЕ ПРИГОЖИН НА РАТИ, СО ТЕНКО ЈАЖЕ, СО НОЗЕТЕ НА ТРУПЕЦ И СПОРО ДА ГУБИ ЗДИВ А ПОТОА ДА УМРЕ ВО ТИВКА СМРТ!

0
735
  • Пригожин во гепек се пикнал и од таму за Америка да идел.

    Но го фаќаат и него и неговите генерали и казна бесење, ама не она елегантно бесење туку на рати, со тенко јаже, полека па се давиш па губиш здив, нозете на трупец и тивка петоколонашка смрт.

Мирка Класната се претера со жута рачија.