МИРКА КЛАСНАТА СЕ ПОФАЛИ НА ИНФОМАКС : СИН МИ ОД МАЛ ГО ПРИМИ ЖИВОТОТ, ТОЈ НА ПЕТ ГОДИНИ НАУЧИ ДА МЕСИ ЛЕБ, НАПРАВИ ТРОНОЖЕЦ И ЦИЦАШЕ ДИРЕКТНО ОД ЦИЦКА ОД КОЗА

0
1061
  • Мајка ми го натера син ми на 5 години да меси леб и во фурна да го стави да го испече, татко ми на тишлерска маса го стави со алатка и направи троножев, коза му купи за здраво млеко, не да се вари ни ништо туку станува детето легнува под неа и под вимето без чаша цица.

    Кога ќе го примиш животот, немаш граници.

Мирка Велиновска на ,,Инфомакс”.