МИРКА КЛАСНАТА НА ,,ИНФОМАКС” ВО ТЕЖОК ЕЛЕМЕНТ : СО ЦВЕТИН ЧИЛИМАНОВ ЗА МАЛКУ ПИШТОЛИ ЌЕ ИЗВАДЕВМЕ ВО ,,КАЛА” ЗАТОА ШТО ТВРДЕШЕ ДЕКА ЗАПАДНАТА КУЛТУРА Е СУПЕР, НЕ ВЕРУВАВ ДЕКА ТОА ЌЕ МУ СЕ СЛУЧИ НЕГО КАКО НА ГЛУПИ КАКО БОЦЕВСКИ!

0
581
  • Ваква дебата со заедоен со западен кретенизам покажуваше еден од најумните според мене и најписмен кој го сметав, Цветин Чилиманов.

    Ние во Кала само што не извадовме пиштоли да се тепаме, упорно тврди човекот , тоа ти е кога ти е испран мозокот, на паметен човек тоа не му се случува, на глупи како Ивица Боцевски не можеш ни да рачунаш бидејќи он ќе си лупа ќе си лапрда, али од Цветин не очекував вика ,,Не, западната цивилизација е супер”.

Мирка класната во елемент на ,,Инфомакс”.