МИРКА КЛАСНАТА: МИЦКОСКИ Е ИМПОТЕНТЕН ПОЛИТИЧАР!

0
2584

– Овие политичари сега во ВМРО ДПМНЕ се импотентни политичари, тоа се виде со кандидатите за градоначалници на последните избори. Ова ВМРО се трка со СДСМ кој ќе биде поголем слуга на западот. Нема никаква разлика меѓу ВМРО и СДСМ, Мицковскси е лажен патриот, импотентен политичар!

Мирка Велиновска – Класната на видео стримот на политичката партија Родина.