МИРКА КЛАСНАТА И ВАСКО ЕФТОВ ИМААТ ДОСТОЈНА ЗАМЕНА: ОВА Е СТРАТЕГОТ ЗА ГЕОПОЛИТИКА И ПЕВАЦ НА ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ, ЗНАЧИ ДВЕ ВО ЕДНО, МИШКО ТАЛЕСКИ!

0
1944