МИРКА КЛАСНАТА ЗА МИЦКОTA : НЕГО НЕ БИ ГО НАПРАВИЛА НИ ЕВНУХ ДА ЧИСТИ КЛОЗЕТИ, НЕ ПАРТИЈА ДА ВОДИ

0
637

Ниедна партија нема да опстои од постојниве ни во Македонија, ни во ЕУ, верувајте ми на зборот, вели Мирка Велиновска во денешната Вонредна епизода на Тешки муабети.

– Нема тие да пишаат епитафи за нивните гробови, народот ќе им ги пишува или ќе им ги фрла коските за ова дереџе до кое го доведоа, вели Велиносвак која го коментира и Христијан Мицкоски.

– Ниту го знам, ниту сум сакала да го запознаам, јас од првата појава сфатив дека тоа е меко тело. Тоа е вина и на Груевски кој со неговиот комплекс, да не биде надминат, избра компромитиран човек желен за винимание од Урсула, да го погледне некој. Јас не би му дала ни квалификација како евнух од најнизок ранг, да чисти клозети. Апелира народот да му даде глас на човек кој откако стана лидер не изговори полнокрвно македонски народ, уште го признава Стево Пендаровски, вели Велиновска.