Минчо Јорданов неприкосновен слуга на РЕЖИМОТ : Бетон ги плаќал авионите со гласачи од Швајцарија

0
934

mincogrujo

 

СДСМ пушти снимки за кои посочи како бил договоран авионски превоз за контигенти гласачи од странство а за кои според партијата, платила фирмата Бетон, која е во сопственост на Минчо Јорданов.

Беа презентирани снимки за кои беше посочено дека се помеѓу Миле Јанакиески и Кирил Божиновски и на Јанакиески со Трајко Трпевски за да му пушти профактура да се плати авионскиот превоз за гласачите од Швајцарија.