МИНИ ВОСТАНИЕ И НА ТЕЛМА: Лупевска ја собра цела опозиција во студио!!!

0
1171

БРАВО ЗА ТЕЛМА, БРАВО ЗА ЛУПЕВСКА! Во моментов на Топ Тема е речиси цела опозициска аналитичка и новинарска ескадрила, на едно место Фрчко, Гордан, Торте и Зеколи.

Оди емисијата во моментов, гледајте ја ОВДЕ