Министре Димитров, дај бе иди по паметот на Геро и запиши ја ќерката на дисперзирани во Кичево! Само по ГАЗОТ на Геро да биде, па друго не е битно и нека иде се у курац ако треба!

0
1534

Министре Димитров, дај бе не биди таков, дај послушај го Герота, одбиј ја стипендијата на твојата ќеркичка, дај не биди таков и иди по суетата и по паметот на Геро, запиши го девојчето на дисперзирани во Кичево или Битола! Дај не биди таков послушај го Геро, батали тоа што има хациенди, неколку стана во Скопје, куче што го кошта 5.000 денари минимум месечно, јадење, стрижење, бричење, батали тоа што Геро иде на скапи места во Грција и Бугарија, се тоа батали ама иди по паметот на Геро инаку ќе се преврти државата! Дај бе министре иди по кеифот на алцхајмерот на Геро, па друго нек си ебе матер и не е така важно верувај.

Рубин Иваноски, главен и одговорен уредник на порталот Народен Глас.