МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ СО АПЕЛ ДО ЈАВНОСТА : Ако некој ве малтретира при гласање утре, јавете се на 192 и веднаш пријавете, ќе има строги санкции за секој што ќе се обиде да малтретира некој при гласање!!!

0
1061

Доколку забележите дека некој ве снима, го извикува на глас вашето име и презиме, или на било кој начин го попречува вашето право да гласате, веднаш пријавате на 192 или на полицискиот службеник во близина на вашето гласачко место. Доколку вашата фотографија се појави на социјалните мрежи, пријавете на [email protected]

Фејсбук статус на министерот за внатрешни, Оливер Спасовски