МИНИСТЕРОТ ПОВРЗАН СО НЛБ БАНКА НЕ Е КУМОТ СТАВРЕ НИТУ ПЕШЕВСКИ: Грујо е толку очаен што спрема кривични за министри на СДСМ кои биле на функција пред 20 години!!!

0
3377

Замислете Грујо и бандата се толку очајни што пред самиот крај на диктатурата покренуваат серија на кривични пријави против министри на СДСМ кои биле на функција пред цели 20 години?!?!

Порталот копаше денеска цел ден по цело Скопје го свртевме пола именик на Телеком и Оне и конечно успеавме да дознаеме дека министрите по кои се заканува Зврле се или Томе Тромбев или Баге?! А обвинет е извесен директор Љупчо Раевски и словенецот за саат време ке имаме комплет инфо, Доказм.

Луѓето не биле на власт едно 20 години, и ова само покажува колку е очаен Грујо за да створи слика дека сите се исти и дека СДСМ сака да го партизира судството за да ги спаси своите министри?!?!

Замислете, криминалот кој наводно го направиле е што земале кредити и вложувале во фирми во Австрија а потоа парите ги враќале во Битола?! Значи нема тендери, нема пљачка на буџет, кредити земале луѓето од приватна банка?!?!

АЛОООООООО ДПМНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАФИЈОООО?!?! Како се вика вашата банка, РЕК БИТОЛА?!