(ВИДЕО) МИНИСТЕРОТ ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ, ГОРАН СУГАРЕСКИ ЖЕСТОКО ИМ ВРАТИ НА ВМРОВЦИТЕ НА КРИТИКИТЕ ЗА ПОНИШТЕНИОТ ШТЕТЕН ТЕНДЕР СО ВИЗАИР

0
875

Прес-конференција на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.