МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ТРАЈАН БРУТАЛНО ЗАЛУПА ЕДЕН ВМРОВСКИ БОТ : ПЕТРУШЕВСКИ Е ЛИГУШ КОЈ 20 ГОДИНИ КАКО ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУТКА САМО СО ЛИГАВЕЊЕ ВИРЕЕ КАЈ ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ

0
336

Zoran Petrusevski, ова се земјоделци со кои соработувам преку цела година, а богами и оваа, а ти како 20 години локална политичка прос…утка, си го достигна врвот само со лигавење од еден на друг само да си во совет.

Фејсбук статус на министерот за земјоделство, Трајан Димовски.