МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО АРИЈАНИТ ХОЏА КАКО ПОСРЕДНИК И ВЛАДИН ПРЕТСТАВНИК СЕ ДОГОВОРИЈА СО ПРИЛЕПСКИТЕ ТУТУНАРИ ЗА ОТКУПНАТА ЦЕНА ОКОЛУ КЛАСИТЕ НА ТУТУНОТ

0
276

Фото : ИнфоКомпас