МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО БЕКИМ САЛИ ГО ГЛЕДА ЛИ ОВА?! КЛАСТЕР БУЛАЧАНИ – ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ГАЗИ БАБА, БОБАН СТЕФКОВСКИ ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈА ПРАВИ ФЕШТА НА ЦРКОВНА СЛАВА

0
1327