МИНИСТЕРКАТА ШУКОВА НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО КАВАДАРЦИ СЕ ЗАПОЗНА СО ИЗГРАДБАТА НА КОЛЕКТОРСКИОТ И КАНАЛИЗАЦИОНЕН СИСТЕМ КОЈ КЕ ПРОДОЛЖИ ДА СЕ ГРАДИ ОД ВАТАША ДО МЕСНОСТА МОКЛИШТЕ

0
274
Министерката за животна средина и просторно планирање, Каја Шукова денес во работна посета во Општина Кавадарци се сретна со градоначалникот Митко Јанчев.

При нејзината посета министерката на лице место се запозна со изградбата на колекторскиот и канализационен систем кој ќе продолжи да се гради од с.Ваташа до месноста Моклиште.

Извор : КТВ