Милошески: Во чии раце беше власта од 2012. до 2014. кога се увезоа тони и тони отпад

0
1078

Од 2012 до 2014 година во земјава биле увезени над 8 милиони и 200 илјади тони отпад, од кои 7 милиони и 400 илјади тони од Бугарија.
Да прашам: Во чии раце беше централната власт во тоа време? А локалната? А претседателот на државата?
Знам дека спинерите и „загрижените“ ѓомити независни експерти и „борци“ за здрава животна средина, останаа разочарани што ова злодело го направиле груевци. Да беа Заев и СДСМ во прашање, ќе скокаа до таван. Вака, молчат. И подобро да молчат!

Фејсбук статус на Зоран Милошески.