Миле Јанакиески: Амди Бајрам е цар, организира гласање и на починати!

0
1147

univerz 11

Амди Бајрам е цар, вели гласот во транскриптот емитуван пред малку во Универзална сала, за кој СДСМ вели дека е министерот Јанакиески, кој во разговор со министерката за внатрешни, Јанкулоска, вели дека Амди Бајрам организирал луѓе што ќе  гласаат во име на починати лица во 2012 година.