МИЛЕНКО ЈА ЗАПОЧНА СВОЈАТА ЈУБИЛЕЈНА 3.000-ТА ЕМИСИЈА СО КУБАНСКА ПУРА ОД ОРЦЕ КАМЧЕВ И ЈА СНИМИ ВО ШТАЛАТА СО КОЗИ КУПЕНА СО НАРОДНИ ПАРИ КОЈА ЧИНИ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА РАЗБИРА СЕ

0
399

Миленко својата најнова емисија ја започна во штала со кози скапа илјадници народни пари која секако ја има заработено за време Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и каде таму произведува и козјо млеко и сирење, додека пак најавната шпица му оди со пушење на кубанска пура од неговиот другар Орце Камчев.

Ете што добиваат куртоните и кучињата кои лаат против СДСМ и како се убаво и фино лепо наградени и ухлебени.