Миленко штотуку направи кривично дело – ШПИУНАЖА! Лазански бил ШПИУН НА СРПСКИТЕ И РУСКИТЕ ТАЈНИ СЛУЖБИ

0
1210

Клептоманската власт на ДПМНЕ со темата “патриотизам” веќе девет години манипулира со дел од народот.  Дел од народот, затоа што од 2008 година па наваму изборите ги добива со тешки фалсификати, кое значи дека народот гласа за СДСМ а владее ДПМНЕ.

miroslav500

Оние малку што гласаат за ДПМНЕ, се измамени преку митот за патриоти…

Патриотски “ градат ”(крадат),  патриотски се грижат за државата, обвинувајки го лажно лидерот на опозицијата за соработка со странски служби,… Додека обвинуваат и монтираат лажни афери, без срам,  во најгледаната нивна емисија(за нивната публика), јавно си канат српски агенти и соработници на руските служби.

Дали ваквото однесување не е срамно и лицемерно?

Дали канењето на овој човек во емисија, ни покажува за кого одработува Миленко? За кого одработуваат наредбодавците на Миленко? Ако од една страна глумат патриоти, а не се, затоа што ги уништија институциите и го поткопаа  интегритетот на државата, зошто од друга страна канат странски агенти во емисија?

Која е штетата за државата со дозволувањето на странски агент да зборува за државнички прашања?

Замислете, господинот беше претставен како еминентен новинар… Самиот факт што од македонска страна, гостинот беше прикриен со професијата новинар, а не беше претставен како странски агент, а со тоа беа доведени во заблуда гледачите во Република Македонија, сторено е кривично дело. Согласно член 316 став 2 од кривичниот законик, помагањето на работата на странска служба, кое претставува кривично дело ШПИОНАЖА.

Го повикуваме јавно обвинителот Зврлевки да покрене постапка против Миленко, и обвинителството да побара притвор од судот за господинот Неделковски, за да не го повтори делото и да не може да покани друг агент на странска служба во емисија. За веќе направеното кривично дело да биде изведен пред суд.

Епа драги квази патриоти, ви одминува времето… тика така тика так… ќе си одговарате за се што направивте според законите кои вие ги напишавте….    Нека ви е со лесно!

Имено еве кој е Мирослав Лазански, другарче на провладината пицајзла Миленко за да знаете со каков шлајм Македонија фатила работа :

ЛИНК