МИЛЕНКО СО ГОДИНИ НАВРЕДУВА ЖЕНИ СО КОИ НЕ СЕ СОГЛАСУВА, БИЛЕ ГРДИ, ИНАКУ ОВА Е НЕГОВАТА ДОЛГОГОДИШНА ДЕВОЈКА

0
1984

Инаку ова е неговата долгогодишна девојка, Цаци Трпковска:

А ова му е најдобрата другарка и новинарски идол:

А и самиот тој не е некоја глетка за гледање:

Значи пред да почнеш да плукаш наоколу, прво погледни се себе во огледали и погледни околу себе во своја близина, па после почни да јадеш бурек за другите…