МИЛЕНКО ПОБАРА БЕСИЛКА ЗА ВЛАДИКАТА ПИМЕН, НАЈАВИ РАЗДОР ВО МПЦ, СЕ СКАРА И СО ЈАНКО БУРЕК, КУРТОНИТЕ СЕ ВО ТОТАЛЕН РАСПАД!!!

0
3414

milenkoPimen

Она што Миленко не го напиша е дека владиката Наум е духовен отец на Јанко Бурек, речиси еднаш неделно Наум доаѓа во домот на Јанко за да им чати и да разговара со неговото семејство.

За возврат, Јанко редовно чита колумни на Наум од списанието Премин.

Такви колумни редовно се објавувани и на фб профилот на Јанко.

Ова е тотално лудило, сега сите се предавници, само Грујо и неговите пајташи се најголеми Македонци.

Куртоните се во тотален КОЛАПС!!!

Извор : Мактел.Мк