МИЛЕНКО, ПАНЧЕВСКИ И ДИМОВСКИ ПУШАТ ПУРИ, НАЈВЕРОЈАТНО СЕ НА КАМЧЕВ, А ПАНДОВ ИЗГЛЕА ФОТОГРАФИРА, ТОЈ ПОТОА ЌЕ ПУШИ

0
1956

Миленко на својот фејсбук профил објави фотографија каде тој, екс министерот за земјоделство Љупчо Димовски, екс претседателот на кривичен суд во Скопје Панчевски пушат пури, најверојатно останале троа повеќе од тие на Камчев што ги добива Миленко, Пандов не го гледаме но најверојатно тој фотографира, тој изгледа потоа ќе пуши.