МИЛЕНКО НА СВОЈАТА ТЕЛЕГРАМ ГРУПА КАДЕ ТАМУ СО ВМРОВЦИТЕ МЛАТАТ ПРАЗНА СЛАМА СЕ ПОФАЛИ СО БРЕНДИРАНИ ,,КОНЕКТИКАТ” ПУРИ КОИ ОЧИГЛЕДНО МУ ГИ ДОНЕСОА НЕГОВИТЕ ДЕЦА КАКО ПОДАРОК

0
671

Во Телеграм групата на Миленко се прави натпревар, кој повеќе и кој какви пури пуши. Се чини Миленко пуши добар бренд и тоа еден од поновите амерички брендови ,,CONNECTICUT” кои во САД чинат скромни 150 долари по паковање.

Од наши извори се работи за подарок од неговите деца кои летово беа да го посетат во Македонија па Миленко го сподели тоа во својата Телеграм група со активистите и членовите на ВМРО-ДПМНЕ каде најчесто го поминува своето време во млатење празна слама.