МИЛЕНКО МУ ГО НАЧУКА НА ГРУЈО СО СЕ ЈАЈЦА : Битката на протестите е за тоа кој ќе оди во затвор, никакви платформи никаква двојазичност никакви бакрачи!

0
8484

milenkozatvor