МИЛЕНКО КРЕНА РАЦЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ : ИЗГЛЕДА НЕМА ДА ИМА ИЗБОРИ ВО МАЈ, И МЕНЕ МЕ ИЗЛАЖАА ВМРОВЦИТЕ, И ЈАС ВЕРУВАВ ДЕКА ЌЕ ИМА ИЗБОРИ…

0
807
  • Изгледа нема да има избори во мај, и мене ме излажаа вмровците, и јас верував дека ќе има избори …

Миленко Неделковски на својот ЈутЈуб стрим.