МИЛЕНКО КАКО ‘НЕУТРАЛЕЦ’ ГИ СОВЕТУВА ИНФОМАКС ДА РАБОТАТ СО НЕГО ЗА ВМРО-ДПМНЕ : ГО СОВЕТУВАВ АЦО ИНФОМАКС ДА НЕ СЕ ПРИБЛИЖУВА МНОГУ КОН ВЛАСТА, ТОА НЕ Е ДОБРО ЗА НЕГО И МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТАСТРОФА МЕДИУМ И ИЗВРШИТЕЛ НА НАРАЧКИТЕ НА ВЛАСТА!

0
509

Миленко : Му кажав на Александар од ,,Инфомакс” дека е лошо кога премногу ќе се приближиш про опозициски и извршител на опозицијата како што е ТВ24 на Вице, Телма на Андреа Јосифовски.

Па доколку продолжи како Канал 5 на Емил Стојменов де со едни де со други ќе биде катастрофа од медиум.

Миленко на својот Јутјуб канал на тема анализа на политичките лидери и тема медиуми во земјава.