МИЛЕНКО ЗА АПАСИЕВ : ЗА ДА ЈА ОСВОИШ ВЛАСТА ТРЕБА ДА ИМАШ 61 ПРАТЕНИК, НЕМА НИКОГАШ ДА ДОЈДЕШ НА ВЛАСТ

0
610
  • Прво за да ја освоиш власта треба да имаш 61 пратеник.Кога Апасиев ќе има 61 пратеник?

    Бидејќи знае дека нема да има повеќе од 3-4 пратеници, може да вети се бидејќи никогаш нема да биде на власт.

Миленко на ЈутЈтуб.