Миленко запука по Бетмен, Владо, Дурло и Дамовски: Од секое свирче шупелка не бидува!

0
1647

Миленко во Дудинка запука по водачите на Заедничка Македонија, Дурло, Владо, Бетмен и Дамовски но и по водачите на СОС иницијативата, Србов и Чилиманов. Сите ги нарече дрва од кои не може да се направи шупелка:

Јасно е дека без вистински луѓе пропаѓаат идеите за организацирање надвор од постоечките две партии ВМРО и СДСШ. Колку само такви тинк-тенк групи стартуваше Трифун Костовски, колку само ги направи Милчин со Сорос.

И, ништо. И другата страна имаше исто искуство. Со “Заедничка Македонија“, “Десороизација“, а пред тоа со “ново-ГДОМ“-ците. И тие угинаа ко прасе у Техеран. Не бива од секе дрво шупелка.Stop-operacija-Soros-735x400

Ова е обид на Миленко да му се додвори на шефот Гујо со тоа што ќе ги обвинува сите само не него, иако токму Грујо беше сценарист и режисер на се што се случуваше во земјава изминативе 10 години и тој ја има целата и најголема одговорност за се што се случи со ВМРО ДПМНЕ и со земјата, но тоа е, јбг, само диктатори прават реформи околу себе но себеси се амнестираат од грешките и поразите, а се китат само со успесите и триумфите, тогаш тие се најзаслужни за се!!!

Durlovski-Damovski-i-Betmen