МИЛЕНКО ДО ЗНМ : ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ КОГА ЌЕ ДОЈДАТ ПО ВАС?! ЌЕ ВЕ НАЈДАТ ВО ГЛУВЧЕШКА ДУПКА!

0
469
  • Тоа што го оставате Миленко сам да се бори, Миленко ќе се избори сам, не му е ни првпат ни последен пат, него што станува со вас кога ќе дојдат и по вас на крајот?!

    Оти тоа така иде. еден па ќе се отстрани уште еден друг и трет и на крај ќе дојдат и по вас и таму ќе ве најдат во глувчешката дупка, тоа е моја порака за вас.

Миленко Неделковски на својот подкаст ЈутЈуб канал.