МИЛЕНКО ГО ТЕШИ ГРУЈО : Шефе не се секирај, и јас ќе барам да лежам во иста ќелија со тебе!

0
1427

Миленко на својот фејсбук профил го теши поранешниот премиер Никола Груевски поради затворската казна од 2 години. Миленко на својот фејсбук профил објави желба да лежи заедно со него во иста ќелија.