МИЛЕНКО ГО РЕКЕТИРА ВМРО ДПМНЕ: Јас и 100 000 како мене нема за кого да гласаат на идните ибори, ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се многу слични!

0
1045

Миленко упорно бара од ВМРО ДПМНЕ да го стави него и неговите другарчиња на пратеничка листа или пак да им пушта пак парички како во добрите стари времиња.

Очигледно дека Миленко праќа остри стрели кон Белиот Дворец со новата колумна во која вели дека он и 100 000 како него прави патриоти немало за кого да гласаат на следните избори.

Колумната на ДУДИНКА.ОРГ