МИЛЕНКО ГО НАВРЕДУВА ИЗГЛЕДОТ НА ЗАЕВИ, А 12 ГОДИНИ МУ ГИ БАЦУВАШЕ СТАПАЛАТА НА ПАТОРОТ

0
929

Грујо беше најсмешно облечен и човек со најсмешен изглед, одеше како паја патак и во главата беше комичен со тоа носот и коцкесктата лејка.

Но Миленко 12 години му ги бацуваше нозете, за сега да плука по изгледот на Зоран Заев?!?!