МИЛЕНКО ГО ИСКАРА ГРУЈОТА: Касно е да не го признаваш судот, спремај се за долга робија и не барај да ти бидеме благодарни, се што си направил ти било должност!

0
1191

Ееееј кој можеше ова да го поверува, дојде ден Миленко да го кара Грујота, да му дели совети да се спрема за идење во затвор и да го кара зошто барал благодарност за делата кои му биле должност по службена положба да ги прави.

Линк до колумната ОВДЕ.