МИЛЕНКО ГО БРАНИ ПАЛЧО : ПА КАКО СМЕАТ ДА ГО ЗАТВОРАТ ПАЛЧО ВО БЕЛГРАД?! ТОЈ Е МНОГУ ЧЕСЕН, НА МРАВКА НЕМА ЗГАЗНАТО, МОЖЕ НАПРАВИЛ КРИМИНАЛ АМА НЕБИВА ДА ГО СТРПААТ ВО ЌОРКА

0
404

Скандал од највисок степен е молкот на медиумите, државата, власта и опозицијата во врска со притварањето на Палчо во Белград.
Сите удрени се прават.
Само Боки и Катица крадат (до сега знаени) 20 милиони евра, али Палчо го притвараат за 150.000 денари.
150 илјади денари се пари што месечно Мира Дизел ги лапа за патни трошоци (како и Бонева своевремено)!
Палчо може да е црн ѓавол, може да е бел анѓел – што и да е, ваков третман граѓанин на Република Македонија НЕ ЗАСЛУЖУВА.

Фејсбук статус на козарот Миленко Неделковски.